ЛЕТЕЧКИОТ ХОЛАНЃАНИН , МЕТ, 2020

14 МАРТ 2020

Цена на билети:
600 ден. Поединечна карта
500 ден. Групна цена (мин. 5 особи)
450 ден. Сезонска, по претстава (10 опери)

Нема програма за архивираниот настан

КРАТКА СОДРЖИНА

Сер Брин Терфел повторно се враќа во Met по 2012 година во улогата на таинствениот морепловец кој е во потрага по спасение. Режисерот Франсоа Жирар, чија восхитувачка продукција на парсифал неодамна остави силни импресии на публиката на Met, повторно се враќа да постави на сцената едно од раните ремек дела на Вагнер.

Летечкиот Холанѓанин, МЕТ, 2020

НОВА ПРОДУКЦИЈА / ЗА ПРВПАТ ВО HD
Композитор: Рихард Вагнер
Диригент: Валери Гергиев
14 март 2020 година во 18:55ч
Времетраење: 165 минути

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Летечкиот Холанѓанин, МЕТ, 2020