Кармен, МЕТ, 2019

2. февруари 2019


Цена на билети:
600 ден. Поединечна карта
500 ден. Групна цена (мин. 5 особи)
450 ден. Сезонска, по претстава (10 опери)

КРАТКА СОДРЖИНА

Клементин Марген ја игра улогата на заводничката, заедно со Роберто Алања кој ја воодушеви публиката на „Во живот во HD“ во улогата на Дон Хозе во 2010 година. Диригент на продукцијата на сер Ричард Ејр е Луи Лангрè, инаку една од омилените на репертоарот на Met.

*купување на влезниците за Mетрополитен операта по намалена цена (пакет влезници за 4 или повеќе преноси) не е возможно со Cineplexx бонус картичката, но е возможно доколку влезниците ги купувате по регуларна, односно целосна цена. На вашата бонус картичка можете да собирате поени за купените влезници (максимум за 2 влезници на ден) во двата горенаведени случаи.

Нема програма за архивираниот настан

Кармен, МЕТ, 2019

Композитор: Жорж Бизè
Диригент: Луи Лангрè
2 февруари 2019 година во 18:55ч
Времетраење: 225 минути

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Кармен, МЕТ, 2019