Аида, МЕТ, 2018

6. октомври 2018


Цена на билети:
600 ден. Поединечна карта
500 ден. Групна цена (мин. 5 особи)
450 ден. Сезонска, по претстава (10 опери)

КРАТКА СОДРЖИНА

Сопранот Ана Нетребко за првпат ја пее Аида на Met, заедно со мецосопранот Анита Рахвелишвили во улогата на нејзиниот главен ривал Амнерис. Александрс Антоненко ја толкува улогата на воинот Радамèс а Никола Луисоти е диригент на на оваа монументална продукција на Met.

*купување на влезниците за Mетрополитен операта по намалена цена (пакет влезници за 4 или повеќе преноси) не е возможно со Cineplexx бонус картичката, но е возможно доколку влезниците ги купувате по регуларна, односно целосна цена. На вашата бонус картичка можете да собирате поени за купените влезници (максимум за 2 влезници на ден) во двата горенаведени случаи.

Нема програма за архивираниот настан

Аида, МЕТ, 2018

Композитор: Џузепе Верди
Диригент: Никола Луисоти
6 октомври 2018 година во 18:55ч
Времетраење: 240 минути

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Аида, МЕТ, 2018