Mens Night

Men's Night со филмот „Невозможна мисија: Последици“

26. Јули, 19:30 часотЗагарантирана забава и супер изненадувања за припадниците на посилниот пол.

Билетите се пуштени во продажба!

Нема програма за архивираниот настан

Невозможна Мисија: Последици

Агентот Хант повторно ќе започне нова невозможна мисија , што уште еднаш ветува серија сцени што го одземаат здивот...

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Невозможна Мисија: Последици