Mens Night

Men's Night со филмот „Такси 5“

19. април, 19:00 часотОдличен филм, забава и супер изненадувања за припадниците на посилниот пол.

Нема програма за архивираниот настан

Детали

Брзи. Откачени. Легендарни.

Големиот филм Такси 5 се враќа на филмското платно со адреналински трки низ Марсеј со добро познатото бело такси.

Men’s Night, четврток, 19:00 часот.

Такси 5

Полицаец кој што е префрлен во полициската станица во Марсеј, има задача да ја фати бандата италијанци кои возат моќни Ферари автомобили заедно со постарата внука на Даниел, возачот на легендарното бело такси.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Такси 5