Mens Night

Men's Night со филмот „Возач“

24. август, 19:00 часотОдличен филм, забава и супер изненадувања за припадниците на посилниот пол.

Нема програма за архивираниот настан

Детали

Погледнете го премиерно филмот „Возач“ и уживајте во вечерта наменета за вас и вашите пријатели.

Со нашите партнери подготвивме одлична забава и изненадувања!

Најсреќните посетители можат да освојат една од вредните награди од:
- Форд
- Авто плус
- Car Club

Бидете дел од премиерата на филмот „Возач“ на Men's Night | 24 август, 19:00ч.

Возач

Откако беше присилен да работи за шефот на мафијата, еден млад возач се вклучува во грабеж осуден на неуспех.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Возач