Mens Night

Men's Night „Брзи и бесни 8“

13. април, 19:00 часотОдличен филм, забава и супер изненадувања за припадниците на посилниот пол.

Нема програма за архивираниот настан

Детали

Повеќе нема семејство....

Адреналин, емоции, брзина и многу бес....
Брзи и бесни 8

Погледни го последното продолжение, Брзи и Бесни 8!
Премиерно од 13. април во Cineplexx. Не пропуштајте одлична забава и многу изненадувања!

Билетите се пуштени во продажба.

Брзи и бесни 8

Кога една мистериозна жена ќе го заведе Дом во светот на криминалот и тој ќе ги предаде своите најблиски, екипата е ставена на тест каков што не била никогаш до сега.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Брзи и бесни 8