Mens Night

MEN'S NIGHT „xХx: Враќањето на Ксандер Кејџ“

18. јануари, 19:00 часотОдличен филм, забава и супер изненадувања за припадниците на посилниот пол.

Нема програма за архивираниот настан

MEN’S NIGHT СО ФИЛМОТ „XХX: ВРАЌАЊЕТО НА КСАНДЕР КЕЈЏ“, 18. Јануари

Само на 18. Јануари бидете дел од Премиерата на ХХХ – Враќањето на Ксандер Кејџ !!!


Станувате потенцијален добитник на една од вредните награди:

- Со секоја купена карта за премиерата добивате три месечна претплата на магазинот Авто Плус
- Најсреќните можат да добијат месечна чланарина во Фитнес клубот Фитнес Револуција
- Забава со Sony Play Station
- Месечна чланарини од Фитнес клубот Мој Тренер
- Подароци од парфимерија АНАБЕЛА
- Освежителни пијалоци како и многу други изненадувања !!!


Не пропуштајте – бидете и Вие дел од Враќањето на Ксандер Кејџ !!!

xХx: Враќањето на Ксандер Кејџ

Ксандер Кејџ е сметан за мртов по еден инцидент, иако тој тајно се враќа во акција со нова, тешка задача заедно со неговиот управувач Август Гибонс.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

xХx: Враќањето на Ксандер Кејџ