Ladies Night за „Круела“

27. Мај во 19:00 - 20:30часот

Колку ти фалеа женските вечери во Cineplexx?

Овој четврток, прв пат после дооооолго време, дојди на Ladies Night за Cruella!Нема програма за архивираниот настан

ДЕТАЛИ

Колку ти фалеа женските вечери во Cineplexx?

Овој четврток, прв пат после дооооолго време, дојди на Ladies Night за Cruella!Во фоаје ќе се сликате на специјална сценографија со нашата #QueenOfMean Ана и нејзиниот далматинец Дајк.Во сала не заборавај да погледнеш под седиштето, имаме подароци од:

- MAC Cosmetics подароци и попусти

- Часовници од Bozinovski watches & jewelry

- Изненадувања од Cineplexx

Круела

Филмот Круела, сместен во 1970-тите во Лондон, за време на панк-рок револуцијата, ја следи младата Естела, итра и креативна девојка решена да направи позната дизајнерка до себеси.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Круела