Ladies Night

Ladies Night за „Година на венчавки“

24. Октомври во 19:00 - 21:00часот

На колку венчавки беше поканета оваа година? А на колку отиде?

Нема програма за архивираниот настан

ДЕТАЛИ

На колку венчавки беше поканета оваа година? На колку отиде? :)

Овој четврток ви подготвивме Ladies Night на кој ќе имаме многу подароци и изненадувања.
За секој посетител, Стоби Винарија подготвија дегустација од нивните најдобри вина.

Танцовиот клуб Sonrisa ќе нѐ учат како да се подготвиме за првиот танц и ќе имаме интересни предизвици и награди.

Македонскиот дизајнер Папаз ќе ни претстави дел од неговите најдобри венчаници.

Pharmanova ќе се погрижат да останете во добро здравје за време на сезоната на венчавки со нивните витамини.


Соберете ги идните и минати невести, старосватици и сите другарки и се гледаме на Ladies Night во четврток.

Година на венчавки

Мара е безгрижна 27-годишна девојка која посакува да стане фотограф.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Година на венчавки