Ladies Night

LADIES NIGHT ВО CINEPLEXX!

Четврток 11.Септември во 19:00 часот

Погледнете ја најновата љубовна драма, на специјално подготвениот Ladies Night за вас.

Очекувајте пијалок за добредојде и изненадувања за сите.

Во новиот филм, Ѕвездата е родена, Бредли Купер и Лејди Гага, ги спојуваат своите несомнени таленти за да ја екранизираат страствената приказна за Џек и Ели, две уметнички души кои се спојуваат, на сцената и во приватниот живот. Нивното патување е испреплетено со убавините на врската и болката при скршено срце и обидот да ја задржат нивната врска Лејди Гага и Бредли Купер изведуваат оригинални песни кои ги напишале заедно со Марк Ронсон. Музиката е оригинална и сите вокали за филмот се снимени во живо додека е сниман и филмот.
Почетокот е закажан за 19:00 часот на 11.10.

Нема програма за архивираниот настан

ДеталиЅвездата е родена

Во филмот се работи за искусниот музичар Џексон Мејн (Купер), кој ја открива младата уметничка Али (Гага) и се вљубува во неа.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Ѕвездата е родена