Ladies Night

LADIES NIGHT ВО CINEPLEXX!

13. Септември во 19:00 часот

За секој посетител, пијалок за добредојде од Стоби винарии.

Картите се пуштени во продажба!

Нема програма за архивираниот настан

Филмот ја следи Стефани Вард (Ана Кендрик) и нејзината најдобра пријателка, гламурозната Емили Нелсон (Блејк Лајвли), која еден ден исчезнува откако бара од Стефани да го земе својот син од училиште. Стефани се обидува да ја дознае вистината за ненадејното исчезнување на нејзината најдобра пријателка Емили. Таа се спријателува со сопругот на Емили и наскоро почнува да се прашува дали ја знае својата најдобра пријателка толку добро како што мислела..
Слатка мала тајна

Овој тензичен а истовремено и страстен трилер исполнет е со изненадувања и предавство, тајни и откровенија, љубов и лојалност, убиства и одмазда. Режисер и сценарист Паул Фејг со Ана Кендрик и Блејк Лајвли во главните улоги.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Слатка мала тајна