Ladies Night

LADIES NIGHT ВО CINEPLEXX!

Среда 29. Август во 19:00 часот

Ги пропуштивте најдобрите летни хитови во кино?
Повторно имаш шанса да ги погледнеш Мама Миа, Осумте на Оушн и најновата комедија Шпионот што ме откачи по цена од 180 денари.

Нема програма за архивираниот настан

Десет години откако филмот Мама Миа заработи над 600 милиони долари ширум светот, поканети сте да се вратите на магичниот грчки остров Калокаири во новиот оригинален мјузикл базиран на песните од АБА.
Осумте на Оушн

Деби Оушн собира екипа за обид на невозможна кражба на годишната Мет Гала во Њујорк.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Осумте на Оушн

Мама Миа! Одиме Повторно

Подгответе се да пеете и да танцувате, да се смеете и да сакате повторно.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Мама Миа! Одиме Повторно

Шпионот што ме откачи

Одри и Морган се најдобри пријателки кои несвесно стануваат заплеткани во меѓународен заговор кога една од жените открива дека дечкото што ја откачило всушност е шпион.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Шпионот што ме откачи