Ladies Night

LADIES NIGHT ВО CINEPLEXX!

19. Јули во 19:30 часот

19.07.2018 - Подгответе се да танцувате, да пеете и да се смеете овој Ladies Night во Cineplexx :)
Се гледаме во 19:30 часот.

Билетите се пуштени во продажба!

Нема програма за архивираниот настан

Десет години откако филмот Мама Миа заработи над 600 милиони долари ширум светот, поканети сте да се вратите на магичниот грчки остров Калокаири во новиот оригинален мјузикл базиран на песните од АБА.
Мама Миа! Одиме Повторно

Подгответе се да пеете и да танцувате, да се смеете и да сакате повторно.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Мама Миа! Одиме Повторно