Ladies Night

LADIES NIGHT ВО CINEPLEXX!

14. Јуни во 19:00 часот

Деби Оушн се обидува да ја изведе најголемата кражба на векот за време на годишната Мет Гала во Њујорк. Нејзиниот прв чекор е да собере совршен тим.

Дали го имаш ти твојот совршен тим?

Не го пропуштај и овој Ladies Night во Cineplexx
Подароци за сите девојки, а во сала те очекуваат дополнителни изненадувања.
Те очекува освежителен пијалок на влез, можност да украдеш вредно ланче од Драма студио и шминкање со Анабела парфимерии.

Се гледаме во 19:00 часот.

Билетите се пуштени во продажба!

Нема програма за архивираниот настанОсумте на Оушн

Деби Оушн собира екипа за обид на невозможна кражба на годишната Мет Гала во Њујорк.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Осумте на Оушн