Ladies Night

LADIES NIGHT ВО CINEPLEXX!

31. мај во 19:00 часот

Кога имаш самодоверба, не ти требаат супермоќи. А кога ги имаш другарките со тебе, ти треба само супер расположение и забавата е загарантирана. Летен коктел за сите, многу подароци и изненадувања од нашата Ивана Кнез и нејзиното Драма Студио, Lisca и Polleo Sport.

Се гледаме овој Ladies Night во Cineplexx.

Нема програма за архивираниот настан







Баш сум убава

Рене Бенет, која ја игра Ејми Шумер, е обична и млада жена која секојдневно се бори со чувството на несигурност и недостатокот на самодоверба. Нејзината обична приказна станува несекојдневна кога повреда на главата ќе и’ го смени животот на потполно необичен начин.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Баш сум убава