Семеен ден

24. март 2018,
12.00 - 15.00 часот

150,00 ден за 2D проекции со Семеен Филмски клуб картичка

Нема програма за архивираниот настан

Семеен ден во Cineplexx

Оваа сабота, дојди во Cineplexx да се дружиме со Четко и да ги играме неговите забавни игри.
Ќе имаш можност да научиш нешто повеќе за зајчињата и какви животинки се тие, а и да ги погалиш и да се сликаш со нив.
Научи да правиш маски во форма на зајчиња, моркови од пластелин и магнети за фрижидер.
Не заборавај да го погледнеш и најновиот детски филм „Зајакот Петре“ и можеби ќе си добиеш супер награда од нашите пријатели од Лакалут.

Зајакот Петре

Анимирано-играниот филм „Зајакот Петре“ ја раскажува досега не раскажаната приказна која започнува така што Петре и неговото семејство ја превземаат фармата на господин Грегор и започнуваат да ја уништуваат барајќи овошје и зеленчук насекаде.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Зајакот Петре