Семеен ден

3. март 2017,
12.00 - 15.00 часот

150,00 ден за 2D проекции со Семеен Филмски клуб картичка

240,00 ден за 3D проекции со Семеен Филмски клуб картичка

Нема програма за архивираниот настан

Семеен ден во Cineplexx

Не го пропуштајте новото дружење во Cineplexx, оваа сабота (03. Март) од 12 часот.
Новото продолжение на Пчеличката Маја ни носи нови авантури, згоди и незгоди.
Погледај ги авантурите на Маја и нејзините најверни пријатели, Вили, мравките Арни и Барни и скакулецот Флип.
Филмот е синхронизиран на македонски!

Одлична забава за сите посетители. Ви подготвивме креативни работилници со Jumping Clay и Literatura.mk.
Ќе се дружиме со маскотата – Пчеличката Маја и ќе ги читаме нјезините омилени книги и сликовници.
Ве очекува добра забава во најмодерното кино во градот! Поради вас забавата ќе трае подолго, а Пчеличката Маја е тука за да ве забавува и да ве научи.
На дел од проекциите ви подготвивме и дополнителни изненадувања.

На репертоарот тој ден, покрај „Пчеличката Маја: Медени игри“ ќе се најдат и останатите актуелни анимирани филмови. Ве чекаме во кино.
Билетите се пуштени во продажба!

Пчеличката Маја: Медени игри

Кога пчеличката Маја случајно ќе ја засрами кралицата на Бузтрополис, таа ќе мора да се докаже пред сите приклучувајќи се во натпреварот на „Медените игри“.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Пчеличката Маја: Медени игри