Семеен ден

21. април 2018,
12.00 - 15.00 часот

150,00 ден за 2D проекции со Семеен Филмски клуб картичка
240,00 ден за 3D проекции со Семеен Филмски клуб картичка

Нема програма за архивираниот настан

Семеен ден во Cineplexx

Сакаш да бидеш како Леонардо Да Винчи? Дојди во сабота на нашиот Семеен ден и забавувај се со експериментите кои ти ги подготвивме заедно со Просветно дело.


Филмот е синхронизиран на македонски.

Лео да Винчи: Мисија Мона Лиза

Животот минува мирно во Винчи: Леонардо се бори со неговите неверојатни пронајдоци, Лоренцо му помага а Џоконда ги исмејува. Кога еден мистериозен раскажувач доаѓа во градот и зборува за скриено богатство, започнува авантура.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Лео да Винчи: Мисија Мона Лиза