Семеен ден

21. јуни 2018,
12.00 - 15.00 часот

150,00 ден за 2D проекции со Семеен Филмски клуб картичка
240,00 ден за 3D проекции со Семеен Филмски клуб картичка

Нема програма за архивираниот настан

Семеен ден во Cineplexx

Оваа сабота повторно ни најавуваат врнежливо време, па затоа дојдете во кино да боиме заедно со боите на Primo, да се забавуваме со нашите маскоти и да ги погледнеме авантурите на неверојатното семејство Пар во „Неверојатните 2“..


Неверојатните 2

Боб Пар (г-дин Неверојатен) останува да се грижи за Џек-Џек додека Хелен (Еластичната) го спасува Светот.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Неверојатните 2