Семеен ден

14. јули 2018,
12.00 - 15.00 часот

На овој Семеен Ден ќе играме игри, ќе се цртаме на лице, ќе боиме и ќе се забавуваме, а ќе имаме и супер изненадувања за сите деца.

150,00 ден за 2D проекции со Семеен Филмски клуб картичка
240,00 ден за 3D проекции со Семеен Филмски клуб картичка

Нема програма за архивираниот настан

Хотел Трансилванија 3: Одморите почнуваат

Чудовишното семејство заминува на одмор на луксузен монструозен брод, па Дракула може да оди на летен одмор и конечно да се одмори од својот хотел.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Хотел Трансилванија 3: Одморите почнуваат