Влези во новиот свет на Човекот Пајак овој Семеен Ден

15. декември 2018

Нема програма за архивираниот настан

ДЕТАЛИ

На најновиот Семеен Ден во Cineplexx, дојди облечен во твојот најдобар Спајдермен костим и добиј можност да добиеш часовник со ликот на Спајдермен од Flik Flak, или пак најновото Спајдермен Мени со играчка по избор.

Ќе боиме на лице, ќе боиме и цртаме.

Се гледаме во кино од 12-15:00, оваа сабота на 15.12.2018

Човек-пајак: Нов свет

Станува збор за новиот Spider-Man свет и сосема друга приказна која ќе не натера да се преиспитаме за се што знаеме досега за најпознатиот човек-пајак во светот.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Човек-пајак: Нов свет