Семеен ден

24. ноември 2018

Овој семеен ден, од 12:00 до 15:00 часот подгответе се за голем број на интересни активности, изненадувања и забава за сите.

Нема програма за архивираниот настан

ДЕТАЛИ


Ќе украсуваме елка со лампиони кои ќе ги направите самите вие, Витаминка ќе не освежат со еден кул зелен пијалок и вкусни чоколади, а за најсреќните 2 дечиња, ќе доделиме 2 супер Flik Flak часовника.


Билетите се во продажба!

****************************************************************

Гринч живее осамен живот во една пештера во друштво на своето верно куче Макс. Во пештерата која е опремена со негови пронајдоци и чудни направи, кои би требало да му го олеснат животот, Гринч го троши поголемиот дел од своето време, а жителите на Whovilea ги гледа само кога ќе му фали храна. Се држи на страна и избегнува секаков контакт со другите живи сиштества, но, еднаш годишно, за време на Божиќ, неговите сограѓани со се поголемите, погласните и посветлите прослави, му го отежнуваат преправањето дека они не постојат. Овогодинешната одлука на жителите на Whoville да ја направат новогодишната елка поголема од било кога, е капката која ја прелива чашата, па така Гринч сфаќа дека единствен начин да си обезбеди мир и тишина е да им го украде Божиќ. За да успее во својата цел, тој решава на Бадник да се претвори во Дедо Мраз.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан