Family Movie Night - Враќањето на Мери Попинс

27. Декември, 18:00 - 20:00 часот

Нема програма за архивираниот настан

ДЕТАЛИ

Овој четврток, нека магијата на Мери Попинс те однесе на едно волшебно и бајковито место.
Пред почетокот на филмот, ви подготвивме слатки изненадувања: Чај, чајни колачиња, чоколади, бонбони, шарени балони и по некој чадор од Мери Попинс ќе бидат само дел од атмосферата пред филмот.
Донесете ги вашите најмили и уживајте во магијата на Мери Попинс и Дизни.

Враќањето на Мери Попинс

Кога ќе се загубите, добро запамете те - магијата секогаш се враќа.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Враќањето на Мери Попинс