Семеен ден за „Соник Супер еж 2“

Нема програма за архивираниот настан

Детали


Во катчето на Vitaminka ќе имаме игри, ќе боиме и ќе цртаме, а и ќе имаме награди за сите

Во фоајето на киното ќе имаме игра Соник на #Xbox, спонзорирана од Anhoch

Не забораваме колку е забавно играњето на флипери, па ќе имаме и еден Соник флипер на кој ќе може сите посетители да играат.

Балони, цртање на лице, фотографирање, музика...

На сите проекции(12:00, 12:30, 13:00, 13:30, 14:00, 14:30 и 15:00) на семејниот ден ќе имаме и интересни награди:

3 ваучери по 3.000 денари од Bozinovski watches & jewelry

20 ваучери по 1.000 денари од Anhoch

3 супер брзи тротинети

Се гледаме во сабота од 12 до 15 часот во фоајето на киното Cineplexx!

Билетите се во продажба преку мобилната апликација или во кино на каса!

Соник: Супер еж 2

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Соник: Супер еж 2