ПРОСЛАВИ ГО СВОЈОТ РОДЕНДЕН ВО КИНО!

Geburtstag im Kino


Роденденскиот пакет чини 330* денари по дете, а во него добивате:

  • Кино билет, пуканки, сок и Чоко Стоби Флипс
  • Роденденски покани
  • Не заборавајте, роденденскиот пакет за славеникот е бесплатен.


Имаме и дополнителен пакет** за во роденденската просторија (по избор) во кој добивате:
  • Сок за секое дете
  • Прибор за послужувањеЗа повеќе информации, обратете се на нашите благајни или на cineplexx.skopje@cineplexx.mk

* Цената се однесува на 2Д проекциите. Цените не можат да се комбинираат со останатите кино акции и посебни понуди. За филмовите подолги од 120 минути, како и за дигиталните 3D проекции се додава износ на основната цена, кој е соодветен на кино ценовникот.
** Цена за изнајмување на собата, изнесува 1000 денари.
*** Терминот во собата е ограничен на 30 минути.

Понудата важи за сите членови на Семејниот Филмски Клуб (7 дена пред и 7 дена после датумот на раѓање), за минимално 4 посетители + славеник.

Напомена: Ве молиме однапред резервирајте билети за саканиот термин и наслов на филм. Резервацијата можете да ја направите телефонски во одбраното кино.

Киното во кое можеш да го прославиш својот роденден.

Cineplexx Skopje City Mall, 02/ 3074 477