Прво пријавување за Семеен Филмски Клуб

Главни податоци

Ве молиме внесете прекар (мин. 3 карактери)
Ве молиме внесете електронска пошта.
Минимум 8 карактери кобинирано со големи букви, бројки и знаци
Лозинките не се совпаѓаат.
Препорачано е да ја промените лозинката на секои шест месеци
Ве молиме внесете го Вашето име. Ве молиме внесете го Вашето презиме. Ве молиме одберете го датумот на раѓање. мора да имате помалку од 14 години!

Мој инфо-сервис

Забелешка

ffc_note_revocation

СФК картичката не може да се испрати по пошта и единствено може да ја подигнете од шалтерите за време на работното време.

Во вечерните часови и преку викендите, поради преоптеретеност регистрирањето може да потрае и 24 часа.

* по испраќањето можете да ја отпечатите регистрацијата.

условите на користење. * Прифатете ги условите за користење.

* Задолжителни полиња