УЧИЛИШНО КИНО

Ви нудиме можност за организирани училишни филмски проекции до 13 часот со посебна цена на кино влезниците!

Погледнете го нашиот репертоар и одберете филм од понудените наслови, ние со задоволство ќе ве советуваме кој филм да го погледнете.

Со филмот ве очекува и посебна понуда на комбинирани менија. Најавете ја вашета посета, бројот на ученици и ние ќе ви испратиме посебна понуда.

Цени на билети

  • 2D - 150 денари*
  • 3D - 200 денари*


* За претходно организирани групи од над 30 ученици.

Не заборавајте дека професорите и придружниците имаат право на гратис влезници!

КОНТАКТ

За детални информации, ве молиме контактирајте го менаџерот на киното.
Cineplexx Skopje City Mall
Љубљанска бр.4
1000 Скопје
Тел. 3074 477 моб. 078 311 749 (достапен после 15:00 часот)
Е-маил адреса:cineplexx.skopje@cineplexx.mk