Изнајмување на сала

Искористете ја можноста!
Дали се работи за конференции, предавања, работилници, културни манифестации или прослави - Cineplexx киното Ви нуди идеална и совршена комбинација на филм и кино во едноставна кино атмосфера.

Датум

Ве молиме изберете кино
Cineplexx Skopje City Mall
Ве молиме внесете го Вашето име.
Ве молиме внесете го Вашето презиме.
note_enter_company
Сите локации

 

note_enter_phone_b2b
Ве молиме внесете електронска пошта.
Ве молиме внесете ја улицата.
Ве молиме внесете поштенски број.
Ве молиме внесете град.

Можности за програма *

Тип на настан

Информации за сите сали

Капацитет на сала *

Техника

Concession

Предвидена дата

временска рамка, вклучувајќи го местењето и разместувањето

Дополнителни информации

Прифатете ги условите за користење.

* Задолжителни полиња