Почеток на филмската проекција: 15.04.2021

Сенката на шпионот

Почеток на филмската проекција: 29.04.2021

Супердлабок

Почеток на филмската проекција: 29.04.2021

Уште една тура

Почеток на филмската проекција: 06.05.2021

Мортал Комбат

Почеток на филмската проекција: 06.05.2021

Фатална

Почеток на филмската проекција: 06.05.2021

Холивудска измама

Почеток на филмската проекција: 15.04.2021

Сенката на шпионот

Почеток на филмската проекција: 29.04.2021

Уште една тура

Почеток на филмската проекција: 29.04.2021

Супердлабок

Почеток на филмската проекција: 06.05.2021

Мортал Комбат

Почеток на филмската проекција: 06.05.2021

Фатална

Почеток на филмската проекција: 06.05.2021

Холивудска измама

Почеток на филмската проекција: 13.05.2021

Boss level

Почеток на филмската проекција: 13.05.2021

Погрешно свртување: Почеток

Почеток на филмската проекција: 20.05.2021

До крај

Почеток на филмската проекција: 20.05.2021

Мавританецот

Почеток на филмската проекција: 20.05.2021

Тие што ми посакуваат смрт

Почеток на филмската проекција: 27.05.2021

Silk Road

СУПЕР ПОНУДА ВО МАРТ

Детали
Нова Cineplexx апликација

Придружете ни се во месец март на филмски маратон со омилените филмски херои и погледнете ги најдобрите и најгледаните филмови за изминатите неколку години, по супер цена од 120 денари.


Билетите ќе почнат да се продаваат онлајн преку апликацијата на Cineplexx или на благајна од 02.03.

Доделуваме билети за „Годзила против Конг“

Доделуваме билети за „Годзила против Конг“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Годзила против Конг“

Повеќе
Доделуваме билети за „Ловец на чудовишта“

Доделуваме билети за „Ловец на чудовишта“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Ловец на чудовишта“

Повеќе
Доделуваме билети за „Ава“

Доделуваме билети за „Ава“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Ава“

Повеќе

Следи не

Функции на социјалните мрежи: