Почеток на филмската проекција: 15.12.2022

Аватар: Патот на водата

Почеток на филмската проекција: 05.01.2023

Операција Фортун: Измама на векот

Почеток на филмската проекција: 19.01.2023

Вавилон

Почеток на филмската проекција: 19.01.2023

Опасен лет

Астерикс и Обеликс: Средното Кралство
Денес во Cineplexx Skopje City Mall

Почеток на филмската проекција: 02.02.2023

Астерикс и Обеликс: Средното Кралство

Почеток на филмската проекција: 02.02.2023

Полициски двоец

Почеток на филмската проекција: 09.02.2023

Магичниот Мајк: Последен танц

Почеток на филмската проекција: 09.02.2023

Приказни од Скриениот град: Бестрашната Дејзи

Почеток на филмската проекција: 09.02.2023

Титаник(реиздание)

Почеток на филмската проекција: 09.02.2023

Сечи!

Почеток на филмската проекција: 16.02.2023

Фараонот, дивјакот и принцезата

Почеток на филмската проекција: 16.02.2023

Ентмен и Осата: Квантоманија

Почеток на филмската проекција: 16.02.2023

Ентмен и Осата: Квантоманија

Почеток на филмската проекција: 16.02.2023

Каква врска има љубовта со тоа?

Почеток на филмската проекција: 16.02.2023

Фараонот, дивјакот и принцезата

Почеток на филмската проекција: 23.02.2023

Dogtanian and the Three Muskehounds

Почеток на филмската проекција: 23.02.2023

Магнетна резонанца

Почеток на филмската проекција: 23.02.2023

Мечка на кокаин

Почеток на настанот: 03.02.2023

Ladies Night за „Magic Mike's Last Dance“ и „Titanic“

СТУДЕНТСКИ ПАКЕТ

Детали
Студентски пакет
Секој понеделник со прикажување на студентска легитимација или индекс, можеш да добиеш посебен Студентски пакет кој содржи билет за 2Д филм, пуканки и точен пијалок по посебна цена од 300 денари.


Пакетот важи за сите 2Д филмови на репертоарот на Cineplexx со времетраење до 120 минути.


За сите филмови кои надминуваат 120 минути, се доплатува надомест според ценовникот на киното.
За сите филмови во 3Д се доплатува надомест според ценовникот на киното.


Ако си студент и сакаш да гледаш филмови, имаме одлична понуда за тебе!


Секој понеделник, покажи го твојот индекс или студентска легитимација и добиј го СТУДЕНТСКИОТ ПАКЕТ од 300 денари во кој има БИЛЕТ+ПУКАНКИ+ТОЧЕН ПИЈАЛОК.

Доделуваме билети за „Приказна од западната страна“

Доделуваме билети за „Приказна од западната страна“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Приказна од западната страна“

Повеќе
Доделуваме билети за „Биби, Боби и една снешкастична Нова година“

Доделуваме билети за „Биби, Боби и една снешкастична Нова година“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Биби, Боби и една снешкастична Нова година“

Повеќе
Доделуваме билети за „Големиот црвен пес Клифорд“

Доделуваме билети за „Големиот црвен пес Клифорд“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Големиот црвен пес Клифорд“

Повеќе

Следи нѐ

Функции на социјалните мрежи: