Семеен ден

23. декември 2017,
12.00 - 15.00 часот

150,00 ден за 2D проекции со Семеен Филмски клуб картичка

240,00 ден за 3D проекции со Семеен Филмски клуб картичка

Семеен ден во Cineplexx

На 23. декември од 12:00 до 15:00 часот, Семеен ден во Cineplexx!.

Наскоро повеќе информации.

Фердинанд

Од режисерот Карлос Сандан, кој ни ги донесе омилените светски хитови “Рио” и “Ледено доба”, доаѓа Фердинанд, филм за големиот бик со уште поголемо срце.

Cineplexx Skopje City Mall:

Претпродажбата ќе започне наскоро

Фердинанд