Три билборди пред Ебинг Мисури

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Три билборди пред Ебинг Мисури

Мартин МекДонах е роден во Лондон. Има двојно британско и ирско државјанство. МекДонах е наградуван драмски писател, сценарист и филмски режисер. Има напишано и режирано три долгометражни филмови, Во Бриж, Седум Психопати и Три Билборди пред Ебинг Мисури.

Оригинален наслов: Three Billboards outside Ebbing, Missouri
Почеток на филмот: 01.03.2018
Траење на филмот: 115 Минути
Земја / година: USA, GBR/2017
Жанр: Драма
Глумци: Frances McDormand, Woody Harrelson, Sam Rockwell, Peter Dinklage
Режија: Martin McDonagh
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Мартин МекДонах е роден во Лондон. Има двојно британско и ирско државјанство. МекДонах е наградуван драмски писател, сценарист и филмски режисер. Има напишано и режирано три долгометражни филмови, Во Бриж, Седум Психопати и Три Билборди пред Ебинг Мисури.

Сите времиња за почеток

Cineplexx Skopje City Mall
Сре
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.