Таен запис

Таен запис

Филмот „Таен запис“ претставува шармантна, брилијантна, силна и убава приказна за тоа како е можно да го имаш целиот свет иако всушност немате ништо. Ова е интимна исповед на Розен Мекнолти, жена за која никој не знае.

Оригинален наслов: Secret Scripture
Почеток на филмот: 04.05.2017
Земја / година: USA/2016
Жанр: Драма
Глумци: Theo James, Rooney Mara, Jack Raynor, Vanesa Redgrave, Eric Bana, Aidan Turner
Режија: Jim Sheridan
Дистрибутер: FAME Solutions
Возрасна Категорија: Трета категорија, 12+

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Филмот „Таен запис“ претставува шармантна, брилијантна, силна и убава приказна за тоа како е можно да го имаш целиот свет иако всушност немате ништо. Ова е интимна исповед на Розен Мекнолти, жена за која никој не знае. Нејзиниот живот иако е шокантен и тежок и од самиот почеток ограничен, сепак е обележан со љубов, страст и надеж ... Розен Мекнолти е многу стара дама, а д-р Вилијам Грин мора да одлучи за нејзината судбина иако нема никаква документација која ќе му даде информации во врска со жената со која што зборува. Двајцата ќе поминат многу моменти заедно разговорувајќи и давајќи утеха едни со други.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.