Лего Нинџаго филм

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Лего Нинџаго филм

На шест млади нинџи, Лојд, Џеј, Каи, Кол, Зен и Нја, им е доделена задача да го одбранат нивниот дом, Нинџаго.

Оригинален наслов: The LEGO Ninjago Movie
Почеток на филмот: 21.09.2017
Траење на филмот: 101 Минути
Земја / година: USA/2017
Жанр: Анимиран / цртан, Авантура, Акција
Глумци: Jackie Chan, Dave Franco, Justin Theroux, Olivia Munn
Режија: Charlie Bean
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D
  • Дигитал 3D

Содржина

На шест млади нинџи, Лојд, Џеј, Каи, Кол, Зен и Нја, им е доделена задача да го одбранат нивниот дом, Нинџаго. Навечер, тие се храбри воини, користејќи ги своите моќи и нивните возила се борат против негативците и чудовиштата. Преку ден, тие се обични тинејџери коишто се борат со нивниот најголем непријател: средното училиште.

Сите времиња за почеток

Cineplexx Skopje City Mall
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.