Емотикони: Филм

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Емотикони: Филм

Џин, емотикон со многу изрази, тргнува на пат да постане нормален емотикон

Оригинален наслов: The Emoji Movie
Почеток на филмот: 03.08.2017
Земја / година: USA/2017
Жанр: Анимиран / цртан, Комедија
Глумци: Patrick Stewart, T.J. Miller, Jennifer Coolidge
Режија: Tony Leondis
Дистрибутер: Continental Film doo
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

„Емотикон: Филм“ го открива тајниот свет во вашиот паметен телефон. Скриени во рамките на една апликација се наоѓа градот Текстополис, град во којшто живеат сите емотикони. Надевајќи се дека ќе бидат избрани од страна на корисникот на телефонот., секој емотикон има само еден израз, освен Џин, темпераментен емотикон кој има многу изрази. Решен да стане нормален како и другите емотикони, заедно со неговиот најдобар пријател Hi-5 и озогласениот програмер на кодови Jailbreak, тргнува во авантура низ апликациите на телефонот да го пронајде Код кој што ќе го поправи. Но, кога поголема опасност се заканува на телефон, судбината на сите емотикони зависи од тројцата пријатели кои мораат да го спасат нивниот свет пред да биде избришан засекогаш.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.