Париз може да почека

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Париз може да почека

Ана, наизглед среќно мажена жена, тргнува на пат до Париз со деловниот партнер на нејзиниот маж. Она што требаше да биде пат од седум саати, се претвора во вистинска дводневна авантура која ќе и го промени животот. Добрата храна, виното, француски хумор, знаменитостите и романтиката и дадоа нова страст за животот.

Оригинален наслов: Bonjour Anne
Почеток на филмот: 25.05.2017
Траење на филмот: 92 Минути
Земја / година: USA/2016
Жанр: Комедија, Романтичен / љубовен
Глумци: Diane Lane, Alec Baldwin, Arnaud Viard
Режија: Eleanor Coppola
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: Втора категорија, родителски надзор

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Ана, наизглед среќно мажена жена, тргнува на пат до Париз со деловниот партнер на нејзиниот маж. Она што требаше да биде пат од седум саати, се претвора во вистинска дводневна авантура која ќе и го промени животот. Добрата храна, виното, француски хумор, знаменитостите и романтиката и дадоа нова страст за животот. Алек Болдвин, Дајана Лејн и францускиот глумец Арно Вијар во романтичната комедија Париз може да почека.

Сите времиња за почеток

Cineplexx Skopje City Mall
Денес , Пет
Утре, Саб
Нед
Пон
Вто
Сре
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.