Киднапирање

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Киднапирање

Во САД на секои 40 секунди исчезнува по едно дете. Никогаш не размислувате дека тоа може и вам да ви се случи. Се додека не се случи.

Оригинален наслов: Kidnap
Почеток на филмот: 14.09.2017
Траење на филмот: 94 Минути
Земја / година: USA/2017
Жанр: Трилер
Глумци: Halle Berry, Dana Gourrier, Lew Temple
Режија: Luis Prieto
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Во САД на секои 40 секунди исчезнува по едно дете. Никогаш не размислувате дека тоа може и вам да ви се случи. Се додека не се случи. Сама и уплашена, Кејт Мекој не сака да ја остави судбината и животот на нејзиниот син во рацете на киднаперите. Во даден момент, таа одлучува да им се спротистави. Во напната трка со времето, ништо не може да ја спречи Кејт во нејзината потера во спасување на нејзиниот син.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.