Дух во школка

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Дух во школка

Киборг полицаец се обидува да урне нелегален компјутерски хакер.

Оригинален наслов: Ghost in the Shell
Почеток на филмот: 30.03.2017
Траење на филмот: 120 Минути
Земја / година: USA, GBR/2016
Жанр: Акција, Научна фантастика
Глумци: Scarlett Johansson, Michael Pitt, Juliette Binoche
Режија: Rupert Sanders
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: Четврта категорија, 16+

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Базиран на меѓународно признатиот научно-фантастичен "Дух во школка" го следи Мајорот, специјален оперативец, уникатен вид на човек-киборг хибрид, кој ја предводи елитната единица „Секција 9“. Посветена на запирање на најопасните криминалци и екстремисти, „Секција 9“ се соочува со непријателот, чија единствена цел е да се избришат достигнувањата на Hanka Robotics во сајбер технологијата.

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.