Педесет нијанси потемно

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Педесет нијанси потемно

Додека Кристијан се бори со своите внатрешни демони, Анастасија мора да се соочи со гневот и завидувањата на жените пред неа.

Оригинален наслов: Fifty Shades Of Grey 2: Fifty Shades Darker
Почеток на филмот: 09.02.2017
Траење на филмот: 115 Минути
Земја / година: USA/2016
Жанр: Драма, Еротика
Глумци: Jamie Dornan, Dakota Johnson, Luke Grimes
Дистрибутер: Premium Film
Возрасна Категорија: Четврта категорија, 16+

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Додека Кристијан се бори со своите внатрешни демони, Анастасија мора да се соочи со гневот и завидувањата на жените пред неа.

Сите времиња за почеток

Cineplexx Skopje City Mall
Чет
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.


Коментари на корисници

Biskovski18, 24.01.2017

Predobar e :D