Чувари на плажа

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Чувари на плажа

Посветениот спасувач на плажа, Мич Бјукенен, заглавува со новиот регрут. Заедно тие откриваат локален криминалистички заговор кој претставува закана за иднината на заливот.

Оригинален наслов: Baywatch
Почеток на филмот: 01.06.2017
Траење на филмот: 119 Минути
Земја / година: USA/2016
Жанр: Комедија
Глумци: Zac Efron, Alexandra Daddario, Dwayne Johnson
Режија: Seth Gordon
Дистрибутер: Konstantin Film MKD DOOEL Skopje
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Посветениот спасувач на плажа, Мич Бјукенен, заглавува со новиот регрут. Заедно тие откриваат локален криминалистички заговор кој претставува закана за иднината на заливот.

Сите времиња за почеток

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.


Коментари на корисници

MaksimKrstevski, 21.06.2017

Dwayne "The Dock" Jonson

FidgetSpinner, 21.06.2017

HAEYAEYAEYAYEYAEYA