Возач

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Возач

Откако беше присилен да работи за шефот на мафијата, еден млад возач се вклучува во грабеж осуден на неуспех.

Оригинален наслов: Baby Driver
Почеток на филмот: 24.08.2017
Траење на филмот: 115 Минути
Земја / година: USA/2017
Жанр: Акција, Трилер
Глумци: Ansel Elgort, Lily James, Kevin Spacey, Jon Hamm
Режија: Edgar Wright
Дистрибутер: Continental Film doo
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Откако беше присилен да работи за шефот на мафијата, еден млад возач се вклучува во грабеж осуден на неуспех.

Сите времиња за почеток

Cineplexx Skopje City Mall
Чет
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.