Асасинс Крид

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Асасинс Крид

„Асасинс крид“ е една од најуспешните акциони ири на денешницата, а ова е прв филм снимен според неа.

Оригинален наслов: Assassin's Creed
Почеток на филмот: 29.12.2016
Траење на филмот: 109 Минути
Земја / година: USA/2016
Жанр: Акција, Авантура
Глумци: Michael Fassbender, Marion Cotillard
Режија: Justin Kurzel
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: Трета категорија, 12+

Достапна технологија

  • Дигитал 2D
  • Дигитал 3D

Содржина

Калум Линч, чиј лик го толкува Мајкл Фасбендер, открива дека е потомок на тајното друштво „Асасин“ благодарение на револуционерната технологија која ги отклучува неговите генетски сеќавања. Со нејзина помош тој ќе ги проживее авантурите на неговиот предок Агилар кој живеел во 15 век во Шпанија. Откако ќе се здобие со неверојатно познавање и моќ, Линч ќе се врати во современата доба за да им се спротистави на опасните и моќни витези-темплари. „Асасинс крид“ е една од најуспешните акциони ири на денешницата, а ова е прв филм снимен според неа. Режијата е на Џастин Курзел, а покрај Фасбендер глуми и оскаровката Марион Котијар, Мајкл Кенет Вилјамс и Џереми Ајронс.

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.


Коментари на корисници

inkubzz, 11.01.2017

Нема врска со игрите

Тоа де.

EzioAuditoreDaFirenze, 02.01.2017

Добар

Можеше да биде и многу подобар но како да избрзаа што побрзо да биде направен филмот. За тие што ја имаат играно играта ништо ново се се знае од приказната. Можеле да ја спојат приказната од играта да ја уфрлат во филмот па да има некое поврзување вака како филмов да е оделен од играта,посебна приказна за себе. За филмот добро беше направен интересно склопен но сцените некако беа неповрзани.

прикажи повеќе прикажи помалку

Bogatinov, 01.01.2017

Пропаст

Толку високи очекувања имав за филмов и направија погрешен филм. Сцените беа не-поврзани, ликовите без контекст. Единствено што погодија беше паркоурот и историјата кога Калум интерактира со Анимусот. И после те враќаат на денешницата каде гледаш вести за политика наместо приказна за Темпларите.

прикажи повеќе прикажи помалку