Нареди :

Во кино

Детален преглед
Преглед

Chips

Акција, Комедија

Почеток на филмската проекција: 23.03.2017

Ав ав ѕвезда

достапно во Дигитал 3D

Анимиран / цртан, Комедија

Почеток на филмската проекција: 02.03.2017

Барајќи ја Дори

достапно во Дигитал 3D

Анимиран / цртан

Почеток на филмската проекција: 16.06.2016

Бостонските херои

Драма, Трилер

Почеток на филмската проекција: 16.03.2017

Дедпул

Акција, Фантазија

Почеток на филмската проекција: 11.02.2016

Зона Замфирова 2

Драма

Почеток на филмската проекција: 16.02.2017

Зоотропола

достапно во Дигитал 3D

Анимиран / цртан, Семеен

Почеток на филмската проекција: 03.03.2016

Инферно

Трилер

Почеток на филмската проекција: 20.10.2016

Конг: Островот на черепите

достапно во Дигитал 3D

Авантура, Фантазија

Почеток на филмската проекција: 09.03.2017

Логан

Акција, Научна фантастика

Почеток на филмската проекција: 02.03.2017

Моќните ренџери

Акција, Фантазија

Почеток на филмската проекција: 23.03.2017

Сојузници

Воен, Романтичен / љубовен

Почеток на филмската проекција: 01.12.2016

Тајна служба

Комедија

Почеток на филмската проекција: 30.06.2016

Трага на животот

Научна фантастика, Трилер

Почеток на филмската проекција: 23.03.2017

Убавицата и ѕверот

достапно во Дигитал 3D

Фантазија

Почеток на филмската проекција: 16.03.2017

Филмот на лутите птици

достапно во Дигитал 3D

Анимиран / цртан

Почеток на филмската проекција: 12.05.2016

Џек Ричер: Нема враќање

Акција, Трилер

Почеток на филмската проекција: 20.10.2016

Џон Вик 2

Акција, Трилер

Почеток на филмската проекција: 23.02.2017

Штркот Ричард

достапно во Дигитал 3D

Анимиран / цртан, Авантура

Почеток на филмската проекција: 16.03.2017

Штрумфови: Скриеното село

достапно во Дигитал 3D

Анимиран / цртан

Почеток на филмската проекција: 30.03.2017