Нареди :

Наскоро

Детален преглед
Преглед

Ав ав ѕвезда

Анимиран / цртан, Комедија

Почеток на филмската проекција: 02.03.2017

Игла под прагот

Комедија

Почеток на филмската проекција: 02.03.2017

Тишина

Драма, Историски

Почеток на филмската проекција: 02.03.2017

Автопат на смртта

Трилер, Акција

Почеток на филмската проекција: 09.03.2017

Конг: Островот на черепите

Авантура, Фантазија

Почеток на филмската проекција: 09.03.2017

ТРАВИЈАТА, МЕТ, 2017

достапно во HD сателитски пренос во живо

Опера, Пренос во живо

Почеток на филмската проекција: 11.03.2017

Бостонските херои

Драма, Трилер

Почеток на филмската проекција: 16.03.2017

Убавицата и ѕверот

достапно во Дигитал 3D

Фантазија

Почеток на филмската проекција: 16.03.2017

Штркот Ричард

достапно во Дигитал 3D

Анимиран / цртан, Авантура

Почеток на филмската проекција: 16.03.2017

СОВРЕМЕН ВЕЧЕРЕН БАЛЕТ, БОЉШОЈ, 2017

достапно во HD сателитски пренос во живо

Балет

Почеток на филмската проекција: 19.03.2017

Chips

Акција, Комедија

Почеток на филмската проекција: 23.03.2017

Моќните ренџери

Акција, Фантазија

Почеток на филмската проекција: 23.03.2017

Трага на животот

Научна фантастика, Трилер

Почеток на филмската проекција: 23.03.2017

ИДОМЕНЕО, МЕТ, 2017

достапно во HD сателитски пренос во живо

Опера, Пренос во живо

Почеток на филмската проекција: 25.03.2017

Дух во школка

достапно во Дигитал 3D

Акција, Научна фантастика

Почеток на филмската проекција: 30.03.2017

По цена на животот

Криминалистички, Вестерн

Почеток на филмската проекција: 30.03.2017

Штрумфови: Скриеното село

Анимиран / цртан

Почеток на филмската проекција: 30.03.2017