Нареди :
Напомена
Кино програмата за следната филмска недела се објавува секоја среда во текот на денот.

Кино програма

Детален преглед
Преглед
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира
Chips

Chips

Chips

Акција, Комедија | 111 Минути

Почеток на филмската проекција: 23.03.2017

Ав ав ѕвезда

Ав ав ѕвезда

достапно во Дигитал 3D

Rock Dog

Анимиран / цртан, Комедија | 89 Минути

Почеток на филмската проекција: 02.03.2017

Американска пасторала

Американска пасторала

American Pastoral

Драма | 114 Минути

Почеток на филмската проекција: 23.03.2017

Зона Замфирова 2

Зона Замфирова 2

Zona Zamfirova drugi deo

Драма | 99 Минути

Почеток на филмската проекција: 16.02.2017

Конг: Островот на черепите

Конг: Островот на черепите

достапно во Дигитал 3D

Kong: Skull Island

Авантура, Фантазија | 121 Минути

Почеток на филмската проекција: 09.03.2017

Логан

Логан

Logan

Акција, Научна фантастика | 143 Минути

Почеток на филмската проекција: 02.03.2017

Моќните ренџери

Моќните ренџери

Power Rangers

Акција, Фантазија | 126 Минути

Почеток на филмската проекција: 23.03.2017

Сојузници

Сојузници

Allied

Воен, Романтичен / љубовен | 126 Минути

Почеток на филмската проекција: 01.12.2016

Тајна служба

Тајна служба

Central Intelligence

Комедија | 108 Минути

Почеток на филмската проекција: 30.06.2016

Трага на животот

Трага на животот

Life

Научна фантастика, Трилер | 107 Минути

Почеток на филмската проекција: 23.03.2017

Џон Вик 2

Џон Вик 2

John Wick: Chapter Two

Акција, Трилер | 128 Минути

Почеток на филмската проекција: 23.02.2017

Штркот Ричард

Штркот Ричард

достапно во Дигитал 3D

Überflieger - Kleine Vögel, grosses Geklapper

Анимиран / цртан, Авантура | 88 Минути

Почеток на филмската проекција: 16.03.2017

Штрумфови: Скриеното село

Штрумфови: Скриеното село

достапно во Дигитал 3D

The Smurfs: The Lost Village

Анимиран / цртан | 89 Минути

Почеток на филмската проекција: 30.03.2017