Нареди :

Архива

Детален преглед
Преглед

Балерината и Виктор

достапно во Дигитал 3D

Семеен, Авантура, Анимиран / цртан

Почеток на филмската проекција: 05.01.2017

Зошто тој?

Комедија

Почеток на филмската проекција: 05.01.2017

Ла Ла Ленд

Музички, Комедија

Почеток на филмската проекција: 05.01.2017

Одеднаш

Драма

Почеток на филмската проекција: 05.01.2017

НАБУКО, МЕТ, 2017

достапно во HD сателитски пренос во живо

Опера, Пренос во живо

Почеток на филмската проекција: 07.01.2017

Закон на ноќта

Криминалистички, Драма

Почеток на филмската проекција: 12.01.2017

Семејство без сопирачки

Комедија

Почеток на филмската проекција: 12.01.2017

xХx: Враќањето на Ксандер Кејџ

достапно во Дигитал 3D

Акција

Почеток на филмската проекција: 19.01.2017

Џеки

Драма, Биографски

Почеток на филмската проекција: 19.01.2017

РОМЕО И ЈУЛИЈА, МЕТ, 2017

достапно во HD сателитски пренос во живо

Опера, Пренос во живо

Почеток на филмската проекција: 21.01.2017

ЗАСПАНАТА УБАВИЦА, БОЉШОЈ, 2017

достапно во HD сателитски пренос во живо

Балет, Пренос во живо

Почеток на филмската проекција: 22.01.2017

Злато

Авантура, Драма, Трилер

Почеток на филмската проекција: 26.01.2017