Нареди :
Напомена
Кино програмата за следната филмска недела се објавува секоја среда во текот на денот.

Кино програма

Детален преглед
Преглед
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира
12 Храбри

12 Храбри

12 Strong

Акција, Драма, Историски | 130 Минути

Почеток на филмската проекција: 08.02.2018

Истражувачот Тад и тајната на кралот Мида

Истражувачот Тад и тајната на кралот Мида

достапно во Дигитал 3D

Tadeo Jones 2

Анимиран / цртан, Авантура | 85 Минути

Почеток на филмската проекција: 25.01.2018

Истребувач 2049

Истребувач 2049

Blade Runner 2049

Научна фантастика | 163 Минути

Почеток на филмската проекција: 05.10.2017

Лавиринт: Лек за Смртта

Лавиринт: Лек за Смртта

достапно во Дигитал 3D

Maze Runner: The Death Cure

Научна фантастика, Трилер | 148 Минути

Почеток на филмската проекција: 25.01.2018

Малиот брод спасител

Малиот брод спасител

Elias og Storegaps Hemmelighet

Анимиран / цртан | 76 Минути

Почеток на филмската проекција: 15.02.2018

Сите пари на светот

Сите пари на светот

All The Money In The World

Трилер, Биографски, Драма | 137 Минути

Почеток на филмската проекција: 01.02.2018

Смртта на Сталин

Смртта на Сталин

The Death of Stalin

Биографски, Драма, Комедија | 108 Минути

Почеток на филмската проекција: 22.02.2018

Џуманџи: Добредојдовте во џунглата

Џуманџи: Добредојдовте во џунглата

достапно во Дигитал 3D

Jumanji: Welcome to the Jungle

Авантура, Акција, Комедија | 119 Минути

Почеток на филмската проекција: 28.12.2017