Доделуваме билети за „Кучиња на војната“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Кучиња на војната“

30.08.2016
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Кучиња на војната“!

Двајца пријатели во нивните рани дваесетти години (Хил и Телер), живеат во Мајами за време на војната во Ирак, ја користат малку познатата владина иницијатива која им овозможува на малите бизниси да се обложуваат за американски воени договори.

*Добитниците ќе бидат контактирани на личната емаил адреса. Билетите ќе бидат доделени за четврток (08.09.2016).

На наградното прашање „Кој е режисер на филмот Кучиња на војната“? точниот одговор е: Тод Филипс

На ова прашање, точно одговорија:
- Петра Бранковска
- Петар Тотиќ
- Виктор Несторов

Неделна програма 17.8. - 23.8.2017

Кон статијата

Неделна програма 10.8. - 16.8.2017

Кон статијата

Неделна програма 3.8. - 9.8.2017

Кон статијата