Доделуваме билети за „Одредот на отпишаните“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Одредот на отпишаните“

02.08.2016
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Одредот на отпишаните“!

Тајна владина организација обучува затворени херои со моќ за да ги елиминираат опасните црни мисии во замена за помилување.

*Добитниците ќе бидат контактирани на личната емаил адреса. Билетите ќе бидат доделени за четврток (11.08.2016).
На наградното прашање „Кој е режисер на филмот Одредот на отпишаните?“ точниот одговор е: Дејвид Ајер

На ова прашање, точно одговорија:
- Ана Ангелова
- Тони Станојоски
- Сашко Трендафилов

Неделна програма 23.2. - 1.3.2017

Кон статијата

Неделна програма 16.2. - 22.2.2017

Кон статијата

Неделна програма 9.2. - 15.2.2017

Кон статијата